Over ons

De winkel

Over ons plaatje 1

Enkele jaren geleden, zijn wij gestart in het stadshart van Maassluis, in het voormalige politiebureau op de Markt nummer 18. Al spoedig bleek, dat de start een succes was en groeide ons bedrijf uit z’n jasje, reden om te gaan kijken naar een groter pand, wat uiteindelijk gevonden werd op onze huidige locatie, Noordvliet nummer 9. Anne & Anne Kook en Design, verkoopt alles wat met koken en de keuken te maken heeft.

Onze kook accessoires zijn van duurzaam materiaal en van hoge kwaliteit, maar wel gericht op zowel de hobby kok als de professionele chef. Het assortiment is erg uitgebreid, waaronder ook een afdeling gericht op het banketbakken en uiteraard ook een deel keuken apparaten. Voor de mooi gedekte tafel zijn ook een aantal mooie merken aanwezig voor glaswerk, bestekcassettes en porselein. Naast het deel kook artikelen bestaat ons aanbod ook uit design artikelen, een groot aantal merken waaruit een uitgebreide keuze is voor mooie en originele cadeaus.

Over ons plaatje2

Anne & Anne

Om onze klanten van goed advies te kunnen voorzien hebben wij de nodige vakkennis in huis en blijven door het bezoeken van nationale en internationale beurzen goed op de hoogte van alles wat speelt op ons vakgebied en de laatste trends.
Kom snel langs en kijk op uw gemak rond in onze winkel onder het genot van een heerlijke espresso!

De merken die wij verkopen zijn o.a Fissler, Le Creuset, Wusthof Dreizack, Rosle, Magimix, Schott-Zwiesel, Demeyere, Zack, Global, Stelton, Blond Amsterdam en Pip Studio. Voor een aantal merken zijn wij een selected dealer wat inhoud dat wij dit merk exclusief voor deze regio verkopen en ook een groot deel van het betreffende assortiment op voorraad hebben dan wel snel in huis.

Anne & Anne - Kook en Design

Noordvliet 9
3142 CH Maassluis
06-14006220 / 06-14007255
info@anne-anne.nl
Facebook Twitter

Openingstijden

Je kunt bij ons bestellen via info@anne-anne.nl of 06-14006220/06-14007255.
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen en acties via onze nieuwsbrief!