2020 Bruisende veranderingen

In 2020 wensen wij iedereen gezondheid en geluk toe.

2020 is een mooi evenwichtig jaartal, de start van een nieuw decennium, de start “of something new”

Zeker voor ons, want na bijna 23 jaar vol passie, enthousiasme en heel hard werken, zijn wij toe aan een nieuwe fase in ons leven.

Een zware beslissing, want Anne & Anne is toch echt ons kindje, opgebouwd vanaf de grond tot, wat wij toch wel met enige trots mogen zeggen, een begrip in Maassluis en in de regio.

Naïef en nog niet geheel bekend met alle kookjargon, begonnen wij in het “oude politiebureau” op de markt, Anne & Anne Kook en Design.

In eerste instantie was het de bedoeling om het een jaartje te ”proberen” en dan te beslissen over de eventuele voortgang.

Ondertussen breidde het assortiment, in ons fraaie pand, zich uit met steeds meer professioneel kookgerei, kookgadgets en mooie designartikelen.

En, ondanks de veel gehoorde kreet, “wat een exclusieve winkel, maar echt niets voor Maassluis”, was onze winkel vanaf dag 1 succesvol en groeide wij snel uit ons pand.

Binnen 4 jaar kochten wij een eigen pand aan de Noordvliet, een nieuwe mijlpaal en gingen aan de slag om dit nieuwe onderkomen grondig te (laten) verbouwen.

Onze trouwe klantenkring bleef zich uitbreiden in al die jaren.

Ook fijn dat wij al deze jaren, tijdens events, balansen, drukke periodes en verbouwingen hulp hebben gekregen van onze gezinnen, familie en lieve vrienden.

Zonder deze hulp was het ondenkbaar geweest onze droom te realiseren.

Naast het meer dan fulltime runnen van onze winkel, heeft het Stadshart óók ons hart gewonnen en hebben wij ons altijd ingezet om deze parel op te poetsen.

Ons Stadshart zonder Anne & Anne….., gelukkig nog tijd genoeg om aan het idee te wennen, tijdens de uitverkoop van onze voorraad en de verkoop van ons pand.

Donderdag 9 januari starten wij met de opheffingsuitverkoop met kortingen van 20% tot 70% en zolang ons pand niet verkocht is houden we de basis collectie op peil.

Wij zijn van af januari op maandag voortaan gesloten en zien jullie graag van dinsdag tot en met zaterdag.

Volg ons op social media voor de uitverkoop “details”

Anne & Anne - Kook en Design

Noordvliet 9
3142 CH Maassluis
010-5913854
info@anne-anne.nl
Facebook Twitter

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van aanbiedingen en acties via onze nieuwsbrief!